preloader
The boutique – Gillo – Maatwerk voor heren
17234
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17234,theme-audrey,eltd-core-1.0.1,woocommerce-no-js,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

The boutique

A FEW WORDS

De pakken worden op authentieke wijze vervaardigd van hoogwaardige Italiaanse stoffen. De ambachtelijke constructie garandeert u optimaal draagcomfort. Ervaar het luxe gevoel van het creëren van een eigen pak of shirt, van puur maatwerk.Wanneer u eenmaal een CustomMade pak of shirt van GILLO draagt, wilt u niet anders meer. En waarom zou u ook? We bewaren uw maten in ons systeem en u kunt het hele jaar door bestellen. Uw pak en of shirt is al binnen drie tot vijf weken klaar. Omdat het aanmeten van een CustomMade kostuum wat tijd vergt, verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken.

Het verschil zit niet in lawaaierige kleuren of drukke dessins. Wél in details. Zoals een stof die pure kwaliteit uitstraalt. Een verrassende voering, een elegant stiksel, een bijzondere knoop, een mooi dessin. Dit alles past in het concept van GILLO. One of a kind maatpakken en –shirts waarvan u zelf de designer bent. Het ultieme business pak of een outfit waarmee u klaar bent voor de rode loper: alles is mogelijk. Wij zijn u graag van dienst bij het creëren van een elegante pasvorm en het kiezen van een stijlvol, eigentijds design van uitmuntende kwaliteit, dat bijzonder prettig draagt en uw persoonlijkheid benadrukt.

Ons team is helemaal tot uw beschikking en biedt een grote flexibiliteit
Diensten
B2B
Duurzame kleding voor bedrijven

GILLO B2B zorgt ervoor dat het imago en de uitstraling van uw bedrijf verpersoonlijkt wordt in de stijlvolle, professionele look van uw werknemers.Ideaal voor beurzen, events, vertegenwoordigers en kaderpersoneel .Met duurzame en stijlvolle kostuums, vesten, broeken, hemden en dassen al dan niet voorzien van uw bedrijfslogo maakt u gegarandeerd indruk.Aarzel niet om ons te contacteren voor informatie of een vrijblijvende offerte

Full Service

Wij zoeken samen met u de stoffen uit, we kiezen of maken de patronen en zorgen voor de volledige productie. Wij leveren uw bestelling af op de afgesproken datum. Zo kunt u zich zonder zorgen blijven richten op uw core business. Laat bij ons uw eigen bedrijfskleding maken. Corporate wear met uw logo, of een eigen label die past bij uw huisstijl. Wij produceren samen met onze gecertificeerde partners kleding geheel naar uw wens. U krijgt een bedrijfsgarderobe, gemaakt volgens de normen van GILLO: Fair Trade, klimaatneutraal en van duurzame materialen.

Bestellen
Particulier

Bij bestellen, particulier: U kunt als particulier een vrijblijvende afspraak maken of gewoon langskomen. Indien u wenst komen wij tot bij u thuis.

ADRES: VAN LERIUSSTRAAT 57, 2018 ANTWERPEN

Bedrijven

GILLO brengt het pak naar u toe

Met Corporate Wear van GILLO bieden wij nu de mogelijkheid om op kantoor CustomMade pakken, jasjes en shirts te bestellen. Dat kan zijn voor een of meerdere individuen die zich graag representatief presenteren voor de organisatie maar moeite hebben om de tijd te vinden om daarvoor de stad in te gaan. Maar ook als originele Incentive voor uw medewerkers of voor een eenduidige Corporate Identity.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten.
Wij bieden al CustomMade Corporate Wear pakken aan vanaf € 399,- en shirts vanaf € 89,-.
Voor de kwaliteit ook niet, die is zoals u van ons verwacht. Zeer goed!
Graag presenteren wij de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.
bel Linda: +32 475 37 34 98 – Robin: +32 496 23 32 66
Wij hopen u snel te ontmoeten!
Vriendelijke groeten,
TeamCorporate Wear van GILLO

Nabestellen

Als bestaande klant kunt u gemakkelijk nabestellen aangezien uw maatgegevens zijn opgeslagen in ons bestand.
U hoeft alleen nog een stof en een kleurvoering te kiezen.
Wij bieden al CustomMade Corporate Wear pakken aan vanaf € 399,- en shirts vanaf € 89,-.
Voor de kwaliteit ook niet, die is zoals u van ons verwacht. Zeer goed!
Graag presenteren wij de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.
bel Linda: +32 475 37 34 98 – Robin: +32 496 23 32 66
Wij hopen u snel te ontmoeten!
Vriendelijke groeten,
TeamCorporate Wear van GILLO

Voor meer informatie over de kleding op maat adviseren wij u graag op maat